Eén platform waar mens en werk samen komen

Alle functies van BranchePlek werken met elkaar samen, zodat jij dat ook kunt! Zowel binnen jouw vereniging of samenwerkingsverband als met externen.

De meest gewaardeerde functies door gebruikers

Door gebruikers genoemde redenen om BranchePlek te blijven gebruiken

featured

Alles-in-één

Of het nu gaat om een document, een geplande vergadering of die ene persoon binnen jouw vereniging; zoeken behoort tot de verleden tijd.

Taal voorkeuren

Content automatisch te vertalen naar meest gebruikte talen. Hierdoor werken gebruikers in eigen taal. Zowel voor interface als content.

Mobiele app

Jouw vereniging in je broekzak. Altijd en overal toegang tot de informatie die jij nodig hebt. Of chat direct met leden of groepen.

Multi-Plek

Gebruiker centraal. Naadloze ervaring voor gebruikers die bij meerdere organisaties de BranchePlek oplossing gebruiken.

Verhoog jouw efficiëntie met onze integratie mogelijkheden

Voorkom dubbele handelingen, bespaar tijd en vergroot productiviteit.
Verbind de tools die jij en de leden van de vereniging dagelijks gebruiken.

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan

Een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten
van BranchePlek op een rij

Bekijk functionaliteiten

Klik onderstaand op een categorie en zie daaronder welke functionaliteiten BranchePlek bevat

Ledenadministratie

Beheren van ledenadministratie. Inclusief mogelijkheid tot bulk invoer of export van volledig ledenbestand.

Groepen

Bestuur, werk- projectgroep of gelegenheidsformatie? De groepenfunctie zorgt dat je alleen communiceert en informatie deelt met relevante leden. 

Toegangsrechten

Bepaal op individueel gebruikersniveau wie welke content mag zien. 

Externen

(Tijdelijk) Samenwerken met iemand van buiten jouw vereniging? Dat kan! Geef externen toegang tot jouw BranchePlek en hen enkel die informatie zien welke voor hen relevant is. 

Uitnodigen

Stuur vanuit de portal een uitnodiging voor jouw vergadering of evenement. Voeg bij de uitnodiging eenvoudig de notulen van het laatste overleg of documenten ter voorbereiding.  

Presentielijst

Zie wie er aanwezig is tijdens de vergadering of jouw evenement. Of kijk terug wie er de afgelopen vergaderen wel en niet aanwezig konden zijn. 

Verjaardagen

Dankzij de profielen van de gebruikers worden alle verjaardagen bijgehouden en zijn deze zichtbaar in het dashboard. Zo vergeet je nooit meer de verjaardag van de leden. 

Agenda

Centraal overzicht van alle geplande en voorbije vergadermomenten, events en nationale feestdagen.

Publiceren / posten

Gebruikers kunnen zelf hun Word, Excel, PowerPoint, PDF, afbeeldingen, video's of audio bestanden uploaden. Bewaar documenten als favoriet en heb overzicht over jouw eigen posts.  

Notificaties

Bepaal zelf van welke activiteiten jij op de hoogte gehouden wilt worden. Ontvang bij activiteit een e-mail notificatie in je mailbox en/of push een bericht via de mobiele app. 

Enquêtes & polls

Maak in een handomdraai enquêtes en polls. Volledig geïntegreerd in het dashboard of tijdlijn van jouw BranchePlek. Volg wie er gereageerd heeft, zie statistieken in of download alle resultaten in .csv bestand.

Archief

De portal is ook het archief van de vereniging. Zoek gemakkelijk in de documenten door tags te gebruiken of typ je zoekterm. 

Master Search

BranchePlek heeft veel te bieden. Toch hoef je nooit te zoeken. Met de Master Search functie zoek je door het hele platform heen. Of het nu gaat om een document, chatbericht, nieuwsbericht of de ene persoon. 

Veilige opslag

Jouw BranchePlek is enkel toegankelijk voor de personen die jij kiest. Daarnaast stellen wij strenge veiligheidseisen aan de digitale opslag van jouw documenten. 

Contacten

Heb alle contacten van jouw vereniging bij de hand. Zo zie je eenvoudig "wie wie" is, wat zijn of haar vakgebied is, interesses, afbeelding van de persoon en contactgegevens. 

Chat

Chat zoals je dat ook met Whatsapp of Telegram kunt doen. Voordeel is echter, dat je vervolgens deze chats terug vindt in jouw BranchePlek. Zo heb je altijd alle vormen van communicatie op één Plek. 

Nieuws

Deel gemakkelijk nieuwsberichten. Weet je dat er nieuws aan zit te komen, maar kan dit nog niet gepubliceerd worden? Plan het dan in! BranchePlek plaatst deze dan automatisch op de door jou aangegeven tijd. 

Multimedia

Of het nu gaat om afbeeldingen, videobestanden, Youtube video of audiobestanden, voeg in een handomdraai multimedia bestanden toe aan jouw berichten om deze extra tot de verbeelding te laten spreken. 

RSS feed

Dankzij de mogelijkheid om je via de BranchePlek te abonneren op de RSS-feed van (nieuws)websites of blogs. Zo hoef je de website niet los te bezoeken en heb je alle info op één Plek. 

Social Media widgets

Met de social media widget, laat jij jouw favoriete Twitter of Facebook pagina direct op het startscherm van jouw BranchePlek zien. Zo heeft jouw doelgroep direct alle vormen van informatie op één Plek!

Auto-translate content

De user interface kan standaard in meerdere talen worden ingesteld. Ook content zoals nieuwsberichten of chats vertalen? Dat is mogelijk! Met de optionele auto-translate functie kunt ook deze berichten laten vertalen naar de meest gebruikte talen. 

UI - Talen

Standaard is de User Interface (UI) instelbaar in de talen; Nederlands, Engels, Frans en Duits. Aanvullend hierop is de user interface verkrijgbaar in (meerdere) andere talen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. 

Onboarding module

De onboarding module stelt jou in staat om zelf een introductieprogramma te creëren. Richt voor nieuwe leden een persoonlijk programma in, test kennis met quizzes en heb tevens een naslagwerk voor latere momenten. 

Soms zeggen beelden meer dan woorden

Bekijk onze product video >

Video afspelen

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan

Een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten
van BranchePlek op een rij

 • Ledenadministratie
 • Groepen
 • Toegangsrechten
 • Externen
 • Uitnodigen
 • Presentielijst
 • Verjaardagen
 • Agenda
 • Publiceren / posten
 • Notificaties
 • Enquêtes & polls 
 • Archief
 • Master search
 • Veilige opslag
 • Contacten
 • Chat
 • Nieuws
 • Multimedia
 • RSS feed
 • Social Media widgets
 • Auto-translate content
 • UI – Talen
 • Onboarding module

Van start gaan met jouw BranchePlek?